Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!

Вітаю вас з хрестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море яскравих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Вітаю тебе зі світлим святом – хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Вітаю Вас з хрестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, смутку і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Це чудесна подія здійснилося! З цього дня ваш малюк під самим надійним захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, страждань і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Від щирого серця вітаю з хрестинами. Побажати хочу міцної віри і світлої надії, божої благодаті і радості душі, щирого щастя і чистого кохання, хороших людей на життєвому шляху і вірною удачі.

Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.