Велика колекція самих приємних привітань з хрестинами

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Батьки прекрасного синочка, я хочу вам побажати щастя і міцної родини. Будь ласка, зберігайте і оберігайте свого дитинчати, адже він насправді заслуговує вашої захисту. Хочу побажати вам щасливих спільних днів, коли буде можливість активного розвитку в обраному напрямку. Будьте готові до того, що синочка треба буде виховувати, але він обов’язково віддячить вас динамічним характером і отриманням основних цінностей, розумінням існуючого світу. Дорогі батьки, я хочу побажати вам вирости сина, який стане справжнім представником сильної статі, зможе піклуватися про вас і своєї сім’ї. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться на 100%. Господь обов’язково проведений вас по потрібному шляху. Бажаю щастя і віри у світле майбутнє. Прийміть мої щирі вітальні слова з хрестинами.

Милі батьки, хочу побажати вам величезного щастя, яке ви обов’язково повинні розділити зі своїм малюком. Хрестини виявляються воістину важливою подією, яка дозволяє отримати шанс для того, щоб використовувати найпотаємніші можливості для сімейного щастя. Нехай у вас все обов’язково складеться на 100%. Бажаю, терпіння і віри в світле майбутнє, надії і розуміння, що Господь веде вас по потрібній дорозі, захищаючи від багатьох життєвих перешкод. Нехай будь-які мрії та бажання знаходять можливість для своєї реалізації. Звичайно, нехай синочок вас радує в будь-який час доби і кожен день, адже можливість знайти своє щастя в рідному малюка – це саме чудове мить протягом цілого життя. Пам’ятайте про те, що з сьогоднішнього дня ваш синок знаходиться під захистом Господа, який обов’язково подарує йому крапельку щастя.

Вітаю від усієї душі з хрестинами і побажати щиро хочу міцної віри та доброї вдачі, світлого шляху і великих надій, благодаті життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Від усієї душі вітаю з хрестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною річкою під благословенням Бога, нехай у хвилини труднощів доля дарує чудо, хай завжди відкритою і доброю душа дитини.

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно зростав і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до багато чого. Ваш малюк обов’язково отримає довгу і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.