Привітаю з хрестинами, з добрим і світлим святом дитини і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа дитини завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятке йти стежкою щастя, добра і любові.

Янгол спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещена ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть захистити його крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого самого світлого ангела з доброю і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане найкращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з хрестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє вас на добрі справи, нехай твій ангел тебе оберігає від усіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поряд ангел-хранитель, і ви бережіть своє дитя, правильно виховайте, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Які ж ви молодці, що зробили це! Можна знайти тисячу причин і постійно знаходити причини для того, щоб відкласти хрещення вашої дитини. Але сьогодні велике таїнство відбулося і тепер малюка буде завжди супроводжувати незримий хранитель і цілком відчутні хресні – ваша надійна опора у вихованні підростаючого покоління. Вітаємо вас із цією важливою подією та бажаємо онуку рости міцним і здоровим, а його батькам – бути терплячими, розуміючими і сильними. Нехай вашу родину Господь береже!

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашому синові, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективну захист від мирських негараздів. Бажаю енергії і сили, віри у світле майбутнє і дивного везіння. Нехай ваш синочок росте в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і гарною особистістю, що заслуговує поваги. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.