Від усієї душі вітаю з хрестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною річкою під благословенням Бога, нехай у хвилини труднощів доля дарує чудо, хай завжди відкритою і доброю душа дитини.

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнину! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незабутніх спогадом про те чудесне миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід та небезпек. Так нехай все життя цього, поки ще такого маленького людини пройде щасливо! Нехай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

Синку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш розраховувати на захист Господа, нашого батька. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що в тебе обов’язково все вийде щонайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочок, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою будемо завжди, але тільки разом ми зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий синку, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть близькі люди. Ми щиро вітаємо тебе з хрестинами, які обов’язково виявляться самими важливими у твоєму житті!

Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Мої вірні друзі, я вітаю вас з хрестинами сина, який обов’язково виросте гідним чоловіком. Я хочу побажати вам успішно виховати своєї дитини і вкласти в нього лише найкращі якості характеру, відвагу і силу, віру і оптимізм. Нехай ваш син обов’язково виявиться переможцем в житті, чого йому посприяє розвинена цілеспрямованість, розуміння, в якому напрямку насправді потрібно просуватися. Бажаю, щоб Господь зумів подарувати безмежне терпіння і готовність стійко рухатися до поставленої мети, незважаючи ні на що. Бажаю, щоб у вашого сила вистачало бажання і сил для активного розвитку в обраному напрямку, набутті щастя та вдосконалення світу. Бажаю дивовижною удачі, яка обов’язково повинна мати пряме відношення до будь-якій сфері життя. З днем хрестин сина, майбутнього богатиря!