Вітаю з днем народження. Нехай у цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’якою, чистою і душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, робити тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і сподівання на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай у твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої та мирного життя!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і відзначив своєю великою милістю. Нехай у твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Будьте смиренні і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір у диво, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З днем народження!

Хай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і дасть добру надію у цей світлий та чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя та великодушності, любові і щастя.

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Бажаю, щоб у твоєму житті було лише позитив, а поруч були вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в будинку панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від усієї душі бажаю тобі прожити життя як у казці. З Днем

Сердечно вітаємо вас із Днем Народження! Бажаємо вам духовного, тілесного і душевного здоров’я, любові та розуміння ваших духовних чад! Нехай віра, надія і любов, стануть міцним підґрунтям для того, щоб робити добрі справи, засвідчуючи нашим духовним братам і сестрам про істину і красу святого Православ’я! Нехай господь Бог береже вас від похмурих думок і злих духів, від важкої хвороби, від недоброго погляду, від злого мови, від мудрого ворога і невірного друга! Нехай наш батько добре заповнює ваші тілесні і духовні сили, і тримає вас у доброму здоров’ї многая і благая літа! Пам’ятайте, подавач наших благ – Всемилостивий Господь! Віруйте щиро, сподівайтеся непохитно, щиро любите! І нехай молитва буде у ваших думках і вдень, і вночі! Допомоги Всевишнього на всіх дорогах життя вам і вашим близьким та рідним!