Велика колекція самих приємних християнських привітання з днем народження

Хай благословить тебе Бог, нехай небеса пошлють тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, радуйся доброго і розділяй горі з близькими. Нехай життя твоє буде світлим і щедра, нехай твоє серце б’ється безустанно і щасливо.

В цей день Бог привів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом у справах твоїх праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої родини, міцності віри і душевного спокою!

Світ — це зупинка нашого тимчасового перебування. Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-охоронець оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії збуваються, нехай життя буде довгим і гладкою, повною яскравих подій!

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродействия та чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя та міцного здоров’я. Живіть у мирі та злагоді!

Нехай освітить твою душу світла надія, хай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю з днем твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і хай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі засяяла твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

Людини хорошого, під Богом ходить — вітаємо з іменинами! Бажаємо чесноти і благонравия, радощів земних і життєвих уроків. Хай в сім’ї панує взаємоповага, мир і порядок. Щастя в цю хвилину і кожен день!

Сьогодні особливий день! День вашого Народження! День Ангела! Вітаємо вас з цим світлим святом, і бажаємо, щоб ваші думки ніколи не плуталися, щоб ви ніколи не боялися прощати і дякувати, щоб ваша віра була щирою і міцною, щоб ваш шлях був рівним і прямим! Хай допоможе вам господь Бог здійснить задумане і направити вас в сторону добра! Нехай на вашому шляху зустрічаються тривоги, хай лихо в дорозі життя ви не зустрінете, нехай ваші ноги не втомляться йти за Богом! Бажаємо, щоб свічка вашої віри горіла вічно і гріє вам душу, коли настають душевні холоду! Нехай все життя за вами по дорозі життя йде щастя, нехай доля буде милостива до вас, нехай ангел-хранитель летить з вами поруч і охороняє вас від тяжких недуг! Нехай ваша душа заспокоюється в молитві, нехай порятунок від земних гріхів знаходите ви в Бога!

Вітаю з днем народження. Нехай у цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’якою, чистою і душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, робити тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і сподівання на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай у твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої та мирного життя!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і відзначив своєю великою милістю. Нехай у твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Будьте смиренні і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір у диво, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З днем народження!

Хай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і дасть добру надію у цей світлий та чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя та великодушності, любові і щастя.

Дивіться також:  Християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Бажаю, щоб у твоєму житті було лише позитив, а поруч були вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в будинку панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від усієї душі бажаю тобі прожити життя як у казці. З Днем

Сердечно вітаємо вас із Днем Народження! Бажаємо вам духовного, тілесного і душевного здоров’я, любові та розуміння ваших духовних чад! Нехай віра, надія і любов, стануть міцним підґрунтям для того, щоб робити добрі справи, засвідчуючи нашим духовним братам і сестрам про істину і красу святого Православ’я! Нехай господь Бог береже вас від похмурих думок і злих духів, від важкої хвороби, від недоброго погляду, від злого мови, від мудрого ворога і невірного друга! Нехай наш батько добре заповнює ваші тілесні і духовні сили, і тримає вас у доброму здоров’ї многая і благая літа! Пам’ятайте, подавач наших благ – Всемилостивий Господь! Віруйте щиро, сподівайтеся непохитно, щиро любите! І нехай молитва буде у ваших думках і вдень, і вночі! Допомоги Всевишнього на всіх дорогах життя вам і вашим близьким та рідним!

В цей день, коли ти був благословення на народження, у світі стало більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

Улюблений син Отця Небесного! З Днем Народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам залізти на вершину істинної любові, завжди йти тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле оновлення! Бажаємо вам благ від усієї душі, здоров’я без міри, земних гараздів, задоволень і радощів! Нехай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-охоронець від нещасть і недуг! Хай свічка вашої віри ніколи не погасне, хай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просіть і одержите! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний світ! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину землі, Господь вас запросив на небесний бенкет!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…

В день твого явища на світ пролунав крик і пролилися твої сльози, і Бог тебе почув і послав тобі ангела-хранителя, щоб більше не було тобі страшно. І нехай Господь завжди тобі допомагає, і нехай твій шлях завжди буде світлий і добрий. В твій день народження, бажаю здоров’я, миру, благодаті і любові.

Вітаю з днем народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, звернена до бога, буде чиста і умиротворенна. Нехай на столі завжди — досита, у праці — у справах, а в любові — по серцю!

Дивіться також:  Християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

З святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі благі діяння обов’язково винагороджуються!

В чистий та світлий твій день, у свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоби Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб добре твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.

Вітаю тебе! Хай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої посмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог твій добрий і уважний ангел!

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатись, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі бережи віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди освітлює твою життя. Вітаю тебе з днем народження!

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

Нехай твоє життя буде наповнена позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, валіза усмішок і кошик любові! Не забувай мріяти і вірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем Народження!

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодатного життя. Бажаю трепетної любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Від щирого серця вітаю тебе з днем твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй оточуючим світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, добро і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведним і світлою дорогою до щастя.

Християнину в день народження Так важко щось побажати… Ні краще Божого рятунку!! Хто більше Бога зможе дати? Порожні штампи про здоров’я… Навіщо вони, якщо ти Христов; Ти видужав святою Кров’ю І вірою — істинно здоровий! Удача, зміна-птах… Бажати її — марна праця! Прийми будь, що трапиться! Удачі, щастя не дають!

Вітаємо вас з Днем Народження! Молитовно бажаємо вам кріпості духовної мирських справах, сил душевних встояти перед спокусами земними! Помножить Всемилостивий Господь ваші земні роки життя, так примножить вашу віру в нього, нехай зміцнить ваше здоров’я! Нехай благословить усі ваші труди і старання на цій землі! Так обдарує вас свої неизреченные щедроти і милості! Щиро бажаємо вам допомоги Божої, терпіння, миру, рясних Божих дарів, і невичерпної духовної радості! Нехай Господь не залишає вас без своєї благодаті, подає сили для нових звершень добра, дарує довгих і благих років земного життя! Хай пошле вам Господь наш Ісус Христос, повноту свого достатку і щирості! Нехай буде світлою ваша віра, як джерельна вода, життя шлях нехай буде благополучний, надія гріє душу, посмішка зріє на вустах, а радість до життя завжди відображається у ваших щасливих очах!

В цей день тобі пощастило з’явитися на світ, в цей день твоя мама плакала від радості, адже її чадо початок своє життя. І я від душі бажаю тобі, щоб життя було довгим, щоб у ній не було образ і розчарувань, гріхів і печалей. Нехай сьогодні твоє серце з новою силою повірив у диво, нехай Господь пошле тобі міцного здоров’я, благополуччя і добрих помислів. Бажаю миру і чистої любові, вірної дружби і світлої надії.

Дивіться також:  Християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою

Від усієї душі вітаю, бажаю бути мрійливим, добродушним, бездоганним, проникливим, усміхненим людиною, любити життя, творити добро і приносити радість рідним і близьким. Нехай удача завжди посміхається і на шляху тільки добрі люди зустрічаються.

З Днем Народження! В цей день хочемо побажати вам радості і щастя, без меж! І нехай з вами завжди буде підтримка Всесильного господа Бога, у всі часи, і в радості, і в горі, і вдень, і вночі! Бажаємо вам пізнати смак всіх земних задоволень і зазнати всіх земних чудес! Бажаємо вам дізнатися Божественну силу любові! Добрість і милість Господня нехай супроводжує вас в цьому житті до кінця днів! І нехай мир Божий наповнює ваше серце добром і вірою щодня! Благословення вам, терпіння, смирення, натхнення, здоров’я, довголіття, радості, ступеня, миру, добра, любові! Бажаємо вам у всіх своїх шляхах і дорогах життя продовжувати пізнавати нашого Творця, і він неодмінно направить вас на вірний шлях, у разі, якщо ви оступитеся! Тримайтеся правди з усіма, хто Господа кличе від чистого серця! Нехай разом із Всевишнім ваша душа назавжди позбудеться тривог і печалей!

З днем народження! Багато хороших слів хочеться сказати, нехай свято принесе радість і веселощі, успіх, щастя, добрі мрії, нехай у ваші двері ніколи не постукають старість і хвороби. Нехай в житті будуть тільки позитивні моменти, а горе і негода обходить стороною. Сонце яскраво світить над вашою головою і на шляху непройдених доріг нехай береже Вас Бог!

З Днем Народження! Нехай найбільші і благословенні обітниці, дані нам Господом, здійсняться у вашому житті! Творіть добро, і нехай воно до вас повертається! Віддавайте й отримуйте! Нехай над вами перебуває завжди благословляє рука Бога! Нехай Господь буде з вами, і ви перебувайте з ним всі дні свого життя! Він полегшить вам шлях, він вбереже вас від негараздів і хвороб! Закликайте господа Бога до себе в щирій молитві, і він завжди буде близький до вас! Він виконає усі ваші бажання, він почує ваше прохання про допомогу, він вбереже вас від спокуси, він врятує вас вчасно! Любові вам, здоров’я, терпіння, розуміння, смирення, миру, радості, тепла! Нехай Господь буде для вас, як джерело, води якого ніколи не вичерпуються! Нехай мудрість від Бога наповнює ваше серце, нехай Бог береже ваш розум на духовній висоті! Нехай ваше життя звучить, як пісня!

Сьогодні хочемо вам побажати душевних сил і тілесного здоров’я! Нехай мир і любов примножаться в вашому житті! Нехай ангел-охоронець буде вашим вірним супутником по дорозі земного життя, і нехай він ретельно оберігає ваше дорогоцінне здоров’я! Хай душевна радість перебуває з вами вічно, нехай допомога Бога відчувається вашим серцем! Духовних дарів вам, всеспасительной любові, благодаті Божої, міцної віри, незгасаючої надії і, звичайно ж, великої сили духу встояти перед гріхами земними! Добрих парафіян вам в будинок, і бажаємо, щоб до кожного ви могли знайти свій підхід! Хай слово Боже веде вас по вірному шляху! І нехай вам буде легко і радісно йти по життю! Допомоги Господньої вам в усіх справах і починаннях! Нехай світлий дух віри освятить вас! З небес нехай долине до вашого слуху ангельський спів! Хай береже вас Бог! З Днем Народження!