Мої вірні друзі, я вітаю вас з хрестинами сина, який обов’язково виросте гідним чоловіком. Я хочу побажати вам успішно виховати своєї дитини і вкласти в нього лише найкращі якості характеру, відвагу і силу, віру і оптимізм. Нехай ваш син обов’язково виявиться переможцем в житті, чого йому посприяє розвинена цілеспрямованість, розуміння, в якому напрямку насправді потрібно просуватися. Бажаю, щоб Господь зумів подарувати безмежне терпіння і готовність стійко рухатися до поставленої мети, незважаючи ні на що. Бажаю, щоб у вашого сила вистачало бажання і сил для активного розвитку в обраному напрямку, набутті щастя та вдосконалення світу. Бажаю дивовижною удачі, яка обов’язково повинна мати пряме відношення до будь-якій сфері життя. З днем хрестин сина, майбутнього богатиря!

Сьогодні дуже важливий день, коли відбувається велике таїнство хрещення, свято не тільки в сім’ї, але й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження — духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-охоронець завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою — все, що потрібно для щастя!

Це чудесна подія здійснилося! З цього дня ваш малюк під самим надійним захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, страждань і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Ми всі сьогодні чули в церкві спів маленьких янголяток, яка супроводжує вашу маленьку дівчинку в новий, таємничий світ, який подарував їй справжнього захисника в особі ангела-хранителя і названих батьків. Цей день дуже важливий не тільки для маляти, але й для хрещених, адже перед обличчям Бога вони поклялися стати батьками для цієї дитини, оберігати і направляти її, допомагати в будь-якій ситуації і завжди підтримувати. Хресні, ви непросто виголосили слова, а взяли на себе зобов’язання, тепер у вас є донька. Так нехай цей маленький ангелик завжди відчуває ваш захист, тепло і любов. У світі, мабуть, немає нічого прекраснішого невинних дитячих очей, сьогодні вони довіряли вам, тому зробіть все, щоб вона була щасливою.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найбільш важливих подій в житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!