Дорогі батьки, вітаємо вас з хрещенням вашого дитинчати. Тепер по ньому видно, що він став трохи впевненіше в собі, так як відчуває захист, дану йому з небес. В очах нього, вже видно вогники, які виблискують, показуючи, що він теж розуміє як для нього це важливо, але сказати спасибі, ще не може. Адже ви сьогодні дали йому рідних людей, хрещеного батька і матір. І тепер, в його житті є на кого спертися крім батьків. Нехай ваш дитинка, веселішає, росте і радує вас щодня. Нехай його життя буде сповнене цікавого, нового. А в хвилину смутку ви завжди будете поруч, і він буде відчувати підтримку з неба, і знати що він не один, а з ним його Ангел, який було дано йому при народженні

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в світі і гармонії як із собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Вітаю дитину, батьків, а також хресних батьків з хрестинами. Бажаю вашій дитині нехай і маленькими, але впевненими кроками йти православним шляхом добра, надії, благополуччя. Бажаю здоров’я і щастя вашій дитині, а вам — міцних сил і трепетних почуттів для гідного виховання, для справжньої любові до дорогій дитині.

Від душі вітаю вас зі світлим днем – хрещенням улюбленого малюка. Нехай благодатні води купелі подарують йому здоров’я, щастя та довголіття. Ангел-охоронець завжди буде поруч, а Божа благодать осяє світлом. Сьогодні маленький чоловічок знайшов ще одних батьків, які будуть відповідальні за чистоту його душі до кінця своїх днів. Бажаю дитині, і мамі з татом, і хрещеним, великого здоров’я, щастя, життєвої мудрості. Добру справу, що поріднило вас в цей день завжди буде великим святом для всієї родини. Бережіть у своїх душах вогник віри, надії і любові.

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя й удачі, міцної родини, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочкові і, звичайно, докладу всі зусилля для того, щоб справити позитивний вплив на нього, виявитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира родинна любов, нічим замінити не вдасться. З хрестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.