Батюшка, благословіть! І прийміть щирі вітання на честь Вашого дня народження. Побажаю Вам надійного здоров’я і благополуччя, світлої надії і тепла у Вашому будинку, чесності, поваги і праведних людей на життєвому шляху, миру і благих діянь.

З днем народження Вас, Святий Отець. Прошу Вашого благословення. Прийміть побажання миру, добра, сил і здоров’я, а також чистої любові, дружби, надії і радості. Залишайтеся вірним дороговказом до Бога для парафіян, будьте завжди умиротвореним, сильним, чуйною людиною.

Нехай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем Народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповнена Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! З Божою допомогою йдіть вперед, назустріч мрії, не згадуйте про минуле, не впускайте у своє свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашого життя буде рівною, прямою, а вашими вірними супутниками нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто йде поруч з вами, любіть життя такий, який дарує вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможною, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

Благословіть, отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги та щирої поваги. З днем народження Вас, отче, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Хай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам по силам буде все і завжди.

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!