Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливе і довге життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, повна і радості, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З хрестинами!

Я хочу привітати свою найкращу сестричку, тому що сьогодні вона охрестила свого синочка, мого дорогого племінника. Моя дівчинка, я хочу, щоб твій хлопчик ріс здоровим і щасливим дитиною на радість вам, на радість бабусям і дідусям і, звичайно, на радість соєю тітки, яка просто обожнює його. Сестричка, я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а в цьому багато в чому можете допомогти йому і ви. Мені хочеться, щоб його мрії і бажання виконувалися. Зі свого боку я обіцяю, що зроблю все, щоб саме так і було. А ще я хочу сказати, що ви вибрали, просто чудових хресних батьків для малюка, які вже точно будуть любити його не менше, ніж ви. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, щастя, радості і багато позитивні емоції. Сподіваюся, що ви позначите цей день так, щоб запам’ятати на все життя.

Вітаю з хрестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

Ніжне намисто небо подарувало тобі цей день – день Хрещення, коли на небі відбувається добру справу, вибирається твій персональних охоронець від бід і нерозв’язних проблем, від образ і всякого зла, твій ангел-зберігач, який подарує тобі надійний захист від зла і від всього поганого, що може статися в світі. Силами добра тобі дано хрещені, які будуть давати тобі добрі поради і любов. Вони стануть помічниками та начальниками у важкій для тебе ситуації і які допоможуть тобі там, де безсилі батьки, або де ти сам не зможеш впоратися з ситуацією. Нехай вони стануть тобі добрими друзями, помічниками у справах і добрими людьми, які завжди тобі допоможуть, візьмуть, підтримають тебе і які будуть дбати про твоє благополуччя, адже через них буде діяти твій ангел-охоронець.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Не утрать віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долю і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствей душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, удачі, радості, удачі! Ніколи не сходь з шляху земного – він обов’язково приведе тебе до кращого! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, виручимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірний шлях і підкаже вихід із ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!