Вітаю тебе з днем народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди спрямовувалося до благодеянию і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав у неї злих умислів, щоб твій шлях тягнувся рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердя Божого.

В цей день Бог дарував тобі життя, і я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь. Нехай всі твої молитви будуть почуті, кожен день в твої двері стукає щастя, а твоя натура завжди залишається милосердної.

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

Нехай освітить твою душу світла надія, хай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю з днем твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і хай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі засяяла твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

Вітаємо тебе з днем твого появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

В своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним сповнена світлом! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, хай любов Всевишнього вас окриляє, надія нехай вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать вам зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистішою, ще прозорішим, ще відкритою! Бажаємо вам стати щасливішою, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються з допомогою господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Хай обійдуть вас стороною духи злі! З Днем Народження! Нехай буде господь, Бог з вами вічно!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Світ — це зупинка нашого тимчасового перебування. Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-охоронець оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!